Ексклюзиви
субота, 26 лютого 2022 03:40

Зеленський та Путін детально обговорять мир і припинення вогню - ОП

Зеленський та Путін детально обговорять мир і припинення вогню - ОП
Володимир Зеленський неодноразово ініціював перемовини з російської стороною, ще до ескалації і повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Утім, чум відмову. Фото: Офіс президента України

Під час можливого діалогу президента України Володимира Зеленського із головою Кремля Володимиром Путіним нейтральний статус України може обговорюватися.

Водночас головним предметом розмови це не буде, повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає УНІАН.

"Це буде, перш за все, детальна розмова про мир і припинення вогню. Нейтральний статус з виразним пакетом гарантій з безпеки - опція, яка також, можливо, буде на столі", - повідомив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили ворога слабшають. Ми ж з кожною годиною міцніємо - Головнокомандувач ЗСУ

Раніше речник президента Сергій Никифоров заявив, що українське керівництво погодилося на пропозицію Путіна щодо проведення переговорів. Обговорюють місце зустрічі та час.

Президент Росії Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України. У різних містах нашої держави лунають вибухи. Ворог атакував прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску. Атаки відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки й стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський та Путін детально обговорять мир і припинення вогню - ОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути