субота, 26 лютого 2022 00:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Сили ворога слабшають. Ми ж з кожною годиною міцніємо - Головнокомандувач ЗСУ

Сили ворога слабшають. Ми ж з кожною годиною міцніємо - Головнокомандувач ЗСУ
Головнокомандувач ЗСУ подякував усім, хто боронить українську землю від ворога. Фото: УНІАН

Опівночі закінчилася друга доба, як воїни Збройних сил України героїчно чинять опір російському ворогу після масштабного вторгнення.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ генерал - лейтенант Валерій Залужний у Facebook.

"Я дякую кожному воїну і всім, хто став на захист країни. Наші сили протиповітряної оборони демонструють справжню військову майстерність, знищуючи сучасні літаки і вертольоти противника, збиваючи в небі крилаті ракети. Це сотні врятованих життів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видавали себе за воїнів ЗСУ: у Києві пов'язали російських диверсантів

Дякую Сухопутним військам, ССО, ДШВ, Повітряним силам, ВМС, ДПСУ, Нацгвардії, Нацполіції, СБУ, розвідці, ТРО, ДСНС за те, що вгризлися в нашу землю і перетворили її на пекло для загарбника", - написав він.

Головнокомандувач наголосив, що російський ворог не досягнув поставлених раніше стратегічних цілей. Також Залужний нагадав план дій, побачиши окупанта:

"Його (ворога. - Gazeta.ua) сили слабшають. Ми ж з кожною годиною міцніємо. План дій простий: бачиш, можеш - знищуй. Не можеш - передай нам місце знаходження ворога".

Ніч на 26 лютого буде найважчою з 24 лютого, дня початку повномасштабної війни Росії проти України. Ворог піде на штурм і застосує весь наявний арсенал озброєння. Важливо вистояти, особливо у Києві, заявив президент Володимир Зеленський у зверненні до українського народу.

Зараз ви читаєте новину «Сили ворога слабшають. Ми ж з кожною годиною міцніємо - Головнокомандувач ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути