вівторок, 06 жовтня 2020 11:46

Зеленський про отруєння Навального: для висновків потрібні деталі

Зеленський про отруєння Навального: для висновків потрібні деталі
Зеленський додав, що для вирішення деяких питань він вступає в діалог з президентом РФ Володимиром Путіним. Фото: Reuters

Президент Володимир Зеленський заявив, що для висновків щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального йому потрібні деталі.

Про це повідомив Офіс президента з посиланням на інтерв'ю Зеленського виданню Politico Europe.

"Увесь світ сьогодні дуже уважно стежить за деталями та результатами розслідування трагедії з паном Навальним, які має опублікувати німецька сторона. Ми маємо це побачити. Ми – як суспільство, ви – як журналіст, я – просто як людина, навіть не як президент, щоб робити ті чи інші висновки щодо пана Навального, нам необхідні деталі. Ми розуміємо, що будь-яка політика, спрямована на такі складні питання, направлена на загрозу людям у цій політиці. Я впевнений, що всі лідери повинні об'єднуватися у висловлюваннях, санкційній політиці і зробити все, щоб не допустити продовження такої трагічної, складної політики", - сказав президент.

Зеленський додав, що для вирішення деяких питань він вступає в діалог з президентом РФ Володимиром Путіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборів на окупованому Донбасі не буде - Зеленський

Олексія Навального госпіталізували 20 серпня після різкого погіршення самопочуття під час перельоту з Томська до Москви. Російські медики стверджували, що в нього порушення обміну речовин, але німецькі лікарі поставили йому інший діагноз: отруєння речовиною "Новичок".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський про отруєння Навального: для висновків потрібні деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути