субота, 22 жовтня 2022 23:00

Зеленський: ППО України вже збиває більшу частину цілей росіян

Зеленський: ППО України вже збиває більшу частину цілей росіян
Зеленський зазначив, що ППО України збиває вже більшу частину цілей. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський розповів, що українська протиповітряна оборона демонструє все більші успіхи та збиває все більше цілей.

За першу половину дня ППО збила 20 ракет, "калібрів" і х-101, також понад 10 іранських дронів, сказав він у зверненні за підсумками 22 жовтня.

"Звичайно, у нас ще немає технічної здатності збивати 100% російських ракет і ударних дронів. Поступово ми прийдемо і до цього - за допомогою наших партнерів, Я впевнений" - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: Російські терористи атакують енергетичну інфраструктуру, але зламати Україну вони не зможуть

Крім того, президент підкреслив, що російські пропагандисти даремно сподіваються, що ракетний терор Росії проти інфраструктури та людей загальмує наступ ЗСУ і допоможе росіянам виграти війну.

"Наші сили оборони отримують все необхідне для захисту держави та кожен – я підкреслюю: кожен день просуваються вперед" - запевнив він.

22 жовтня Росія здійснила масовану ракетну атаку на енергетичні об'єкти України. Ворог вдарив по магістральних мережах західних регіонів. Масштаб пошкоджень можна порівняти або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня.

Російські загарбники продовжили терор мирного населення України. Вранці в суботу, 22 жовтня, Росія вдарила ракетами по містах і селах. Про помічені ракети повідомляють, зокрема, у Київській, Закарпатській, Миколаївській та Одеській областях. "Прильоти" зафіксовані в багатьох областях України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: ППО України вже збиває більшу частину цілей росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути