Ексклюзиви
субота, 15 лютого 2020 21:02

Зеленський повторює долю Ющенка

Зеленський повторює долю Ющенка
Зеленського порівняли з Ющенком. Фото: Уніан

Гірше не те, що президент нібито вів переговори з представником Путіна, а те, що не віримо офіційним заявам української сторони, вважає політолог Віктор Небоженко.

"З самого початку президент Зеленський і глава адміністрації Богдан заявили, що будуть спілкуватися з українцями без журналістів. І Офіс президента сварився з журналістами. Це одна з найбільш некваліфікованих команд, які були. Навіть якщо була якась зустріч, що само по собі недобре, але ще гірше, що буквально за кілька місяців президент Зеленський втратив довіру журналістів. Так було і з Ющенком. Спершу дозволив собі грубо відповідати журналістам, а тоді, коли сказав "ці руки нічого не крали", усі подумали, що таки крав разом з олігархами", - пояснює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що означає для Зеленського таємна поїздка в Оман

Вважає, скандалу б не виникло, якби поїздку в Оман анонсували з самого початку.

"Щодо ймовірної зустрічі з Патрушевим, то Зеленський не мав як президент зустрічатися з людиною нижчого рангу. У росіян потужна п'ята колона. Безцеремонність росіян підвела українського президента. Вони не потурбувалися засекретити зустріч. Зеленського залякують, заставляють його робити непотрібні речі, які шкодять репутації, передрікаючи долю Ющенка. Ющенка тоді нейтралізували так, що не зміг реалізувати жодної обіцянки. Зеленського теж шантажують, що має дружити з Росією. Він і сам щиро вірить, що можна досягти миру за кілька тижнів. Але "зради" не буде. Про що б Зеленський з Патрушевим не домовився, різких кроків робити не будуть. Українські політики бояться Майданів. Люди можуть не збиратися за завищені тарифи чи низькі зарплати. Але якщо спробують здати Україну, то зберуться. Таким чином різкого повороту курсу не буде. Але буде стагнація, оскільки виконувати дії на користь Україні Зеленський попри ці усі домовленості теж не в силі".

Розслідування програми "Схеми" щодо ймовірної зустрічі президента Володимира Зеленського із секретарем російського Радбезу Миколою Патрушевим поставило на вуха українців.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський повторює долю Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути