Ексклюзиви
пʼятниця, 14 лютого 2020 16:00

"Ростов не резиновий" – розслідування про Зеленського в Омані наробило галасу
11

Автор: president.gov.ua
  В Офісі президента говорили, що Зеленський поїхав в Оман із робочим візитом за власний кошт, згодом сказали, що він їздив на відпочинок
В Офісі президента говорили, що Зеленський поїхав в Оман із робочим візитом за власний кошт, згодом сказали, що він їздив на відпочинок

Розслідування програми "Схеми" щодо ймовірної зустрічі президента Володимира Зеленського із секретарем російського Радбезу Миколою Патрушевим поставило на вуха українців.

Одні відверто лютують через те, що глава держави міг мати якісь таємні переговори з росіянами. Інші вважають такі зустрічі нормою, при цьому звертають увагу на непрофесійність перших осіб держави. Однак усі сходяться на тому, що дії президента не матимуть позитивних наслідків для країни.

Gazeta.ua пропонує дізнатися, що думають політично обізнані користувачі про факти візиту Зеленського в Оман.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У розслідуванні "Схем" Мендель побачила лише хворі зуби Кернеса

Журналісти "Схем" з'ясували, що президент Володимир Зеленський перебував в Омані тоді ж, коли й секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. Більше того, глава Української держави повернувся додому чартерним літаком, на якому в Оман прилетів Патрушев.

Із розслідування випливає, що зустріч Зеленського з російським чиновником міг організувати глава ОП Андрій Єрмак. Останній заявив, що "це все - неправда".

Офіс президента уже заявив, що подає до суду на програму "Схеми". А НАЗК розпочало перевірку з приводу невнесення Зеленським до своєї декларації інформації про витрати на поїздку в Оман.

Зараз ви читаєте новину «"Ростов не резиновий" – розслідування про Зеленського в Омані наробило галасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути