пʼятниця, 12 червня 2020 21:23

Зеленський йде на самоізоляцію: як обмежать його діяльність

Зеленський йде на самоізоляцію: як обмежать його діяльність
Зеленський самоізолюється через хворобу дружини. Фото: Reuters

Президент України Володимир Зеленський йде на самоізоляцію у зв'язку з тим, що його дружина Олена захворіла на коронавірус.

"Стан здоров'я Володимира Зеленського дозволяє йому виконувати службові обов'язки. Главі держави зробили тест на коронавірус. Він дав негативний результат", - йдеться у повідомленні Офісу президента.

Ухвалено спеціальний протокол режиму його роботи. Він відповідає нормам чинного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову рекордна кількість інфікованих: оновлена статистика по коронавірусу в Україні

Президент щодня проходитиме тестування методами ІФА та ПЛР та медогляди. Наради він буде проходити в онлайн-режим. Особистих зустрічей найближчого часу не буде.

"Винятки з цього протоколу можливі лише в разі виникнення надзвичайної ситуації, яка потребуватиме негайного реагування з боку глави держави відповідно до його конституційних повноважень", - повідомили в ОП.

Дружина президента Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на Covid-19. При цьому перша леді почувається добре та не має жодних симптомів хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський йде на самоізоляцію: як обмежать його діяльність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути