Ексклюзиви
пʼятниця, 12 червня 2020 14:11

В Олени Зеленської підтвердили Covid-19

В Олени Зеленської підтвердили Covid-19
В Олени Зеленської виявили коронавірус. Фото: unn.com.u

Дружина президента Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на Covid-19. При цьому перша леді почувається добре та не має жодних симптомів хвороби.

Зараз Зеленська перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім'ї, повідомили в Офісі президента.

Президент Володимир Зеленський та його діти також пройшли тестування, їхні результати негативні.

Повідомляють, що під час робочих зустрічей та в побуті перша леді постійно дотримувалася правил карантину та рекомендацій МОЗ, а також, відповідно до вимог протоколу безпеки, регулярно проходила тестування на Covid-19. Результати попереднього тесту, зробленого на початку червня, були негативні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пропонує закон про першу леді

"Сьогодні я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Несподівана новина. Особливо з огляду на те, що я і моя сім'я продовжуємо дотримуватися всіх правил - маски, рукавички, мінімум контактів. Відразу скажу, що почуваю себе добре, але перебуваю на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім'ї, щоб не наражати їх на небезпеку. Послаблення карантину не означає, що Covid-19 зник. Небезпека не минула, вона близько. Ближче, ніж нам може здаватись", - написала Зеленська на своїй сторінці у Facebook.

Де та коли саме могло відбутися зараження, поки що не відомо, проводиться епідеміологічне розслідування. Усім контактним особам одразу повідомлено про потенційну небезпеку інфікування. Їм рекомендовано дотримуватися самоізоляції та за можливості також пройти тестування.

Станом на ранок п'ятниці, 12 червня, в Україні зареєстровано майже 30 тис. випадків інфікування коронавірусом. За добу цифра зросла на 683 нових випадки.

Зараз ви читаєте новину «В Олени Зеленської підтвердили Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути