пʼятниця, 05 квітня 2019 11:54

Зеленський і Порошенко здали аналізи: оголосили перші результати

Зеленський і Порошенко здали аналізи: оголосили перші результати
Фото: twitter.com/za_zan0

Експертиза не виявила у крові президента Петра Порошенка психоактивних речовин.

Про це на брифінгу повідомив головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий.

"Ми використовували декілька способів виявлення психоактивних речовин в організмі. Були і швидкі тести, результати яких я вже маю можливість оприлюднити. Жодної психоактивної речовини знайдено не було. Упродовж двох годин у нас буде можливість провести більш грунтовне обстеження за допомогою мас-селективного газового хроматографу. Тоді у нас буде інформація про наявність чи відсутність алкоголю у крові. Більш тривалий термін займає процедура обстеження волосся. Вона може тривати до двох тижнів", - сказав лікар.

Він пояснив, що Порошенко крім крові здав на аналіз сечу та волосся, а також пройшов лікарський огляд.

Шоумен Володимир Зеленський, який ініціював експертизу, здав лише кров. При цьому він висловив готовність доздати інші аналізи. Експертизу він проходив у лабораторії "Євролаб", власником якої є прихильник Зеленського Андрій Пальчевський. Результати його аналізів будуть оприлюднені за три дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кров у Зеленського брав учасник телешоу

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому закликав пройти медичну експертизу. У Порошенка повідомили, що президент чекає Зеленського на 9:00 5 квітня у медпункті стадіону "Олімпійський".

Однак Зеленський приїхав о 7:45 у лабораторію "Євролаб". Порошенко, як і планував, здавав аналізи у медпункті стадіону "Олімпійський", де проходять обстеження спортсмени.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський і Порошенко здали аналізи: оголосили перші результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути