пʼятниця, 05 квітня 2019 08:56

Зеленський відвернувся, здаючи кров - фото
7

Фото: informator.news

Кандидат у президенти Володимир Зеленський здав кров у лабораторії "Євролаб", а не на "Олімпійському", куди його запросив нинішній глава держави Петро Порошенко.

"Здав. Усю кров з мене викачали. Слава Богу, у мене її багато", - сказав шоумен.

Він пояснив, чому не поїхав у медпункт стадіону.

"На "Олімпійський" я сьогодні не приїду, бо там нема лабораторії. Ніхто не знає про існування медичної лабораторії там. Тому дуже дивне було запрошення", - сказав Зеленський.

На питання про дружбу з власником "Євролабу" Андрієм Пальчевським, який відкрито висловлюється на підтримку Зеленського, відповів: "Я просто його знаю".

Також кандидат висловив готовність здавати зразки волосся і нігтів для аналізу: "Скажуть - будемо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко з'явився на стадіоні

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. І закликав пройти медичну експертизу.

Порошенко погодився зустрітися на НСК "Олімпійський". При цьому порадив опоненту почитати правила, які передбачають проведення дебатів на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах.

Речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що президент чекає Зеленського на 9:00 5 квітня у медпункті стадіону "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відвернувся, здаючи кров - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути