середа, 29 грудня 2021 10:28

Зеленський і Коломойський зомбують українців "русскомирным" шлаком - нардеп

Зеленський і Коломойський зомбують українців "русскомирным" шлаком - нардеп
У 2019 році СБУ зняла заборону на в'їзд російському актору Федору Добронравову, який підтримав окупацію Криму і незаконно відвідував півострів. Фото: 1plus1.ua

Телеканал олігарха Ігоря Коломойського "1+1" 31 грудня весь день транслюватиме російськомовний серіал Студії "Квартал-95" "Свати" за участю акторів із РФ. Серіал також демонструють на кремлівському телеканалі "Россия 1".

Програму телепередач "1+1" на п'ятницю опублікував у Facebook народний депутат Володимир В'ятрович.

31 грудня глядачам показуватимуть серіал з 9:00 до 19:00. Згодом буде "Вечірній Квартал", між яким із новорічним привітанням виступить президент Володимир Зеленський.

"Ця картинка - не жарт і не фейк. Тут добре помітно, як Зеленський начебто протидіє "русскому миру" і як "бореться з олігархами". Олігархічний канал Коломойського з ранку до вечора й усю ніч крутитиме продукцію 95-го кварталу. Серіал "Свати-7", дія якого відбувається в якійсь російськомовній країні, де живе той самий "адіннарод", про який весь час розповідає Путін, зараз крутять не лише на "1+1", а й на "России-1" - головному телеканалі держави-агресора.

Доки російські війська готуються до вторгнення в Україну, Зеленський і Ко однією рукою просять Захід про захист, а іншою заробляють брудні російські рублі й зомбують українських глядачів "русскомирским" шлаком. Демонстрація "Сватів" на українському телебаченні всупереч закону відбувається російською мовою. Саме такою є реальна політика Зеленського", - пише В'ятрович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський має свою "липецьку фабрику" - Майкл Щур

28 грудня президент Зеленський затвердив Стратегію інформаційної безпеки. У документі йдеться, що інформаційна політика Росії - загроза для України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський і Коломойський зомбують українців "русскомирным" шлаком - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути