неділя, 19 грудня 2021 16:42

Зеленський має свою "Липецьку фабрику" - Майкл Щур

Зеленський має свою "Липецьку фабрику" - Майкл Щур
СБУ зняла заборону на в'їзд російському актору Федору Добронравову, нагадав Майкл Щур.

У Російській Федерації запустили новий сезон телесеріалу "Свати", який там називають "Сваты", з наголосом на літеру "а".

Про це розповіли у програмі телеведучого Майкла Щура.

Серіал показуватимуть на телеканалі "Россия 1".

"У всесвіті "Сватів" тільки "адін народ". Там є росіяни, які грають росіян, і типу українці, яких теж грають росіяни. І ці типу українці можуть одягнути гуцульський одяг і шпарити російську частушку", - розповіли у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гогілашвілі розповів про громадянство РФ і пропозицію Зеленського

Новий сезон серіалу спочатку знімали у Білорусі, а потім у Грузії. Бо російському актору Федору Добронравову, який підтримував окупацію Криму і незаконно відвідував півострів 2017-го року, СБУ заборонила в'їзд до України.

А у 2019 році СБУ зняла заборону для Добронравова, виконуючи рішення Окружного адміністративного суду міста Києва. Тоді ж ОАСК зняв заборону на показ серіалу в Україні.

"Як так сталося, що новий сезон улюбленого творення "Кварталу 95" і президента Зеленського показуватимуть під час війни з Росією на російському пропагандиському каналі?

На це запитаня у "Кварталу" вже багато років готова універсальна відповідь: "Міжнародною дистрибуцією сьомого сезону серіалу буде займатися шведська компанія Eccho Rights, з якою "Квартал 95" пов'язує тісна і плідна співпраця".

"Кварталівські" серіали в Росії - це як російські військові в Україні. Всі знають, що вони там є, але "Квартал" каже, що він тут ні до чого. Тож у Зеленського є власна "Липецька фабрика". Серіал "Папик" теж показують в Росії", - сказали у програмі.

Новий сезон "Сватів" вийде в РФ 27 грудня. "Россия-1 - кремлівський телеканал, який займається антиукраїнською пропагандою і фейками.

Російська компанія "Грин Филмс", співзасновником якої до весни 2019 року був Володимир Зеленський, а також є перший помічник президента Сергій Шефір, збільшила прибутки, повідомляли журналісти "Радіо Свобода".

У січні 2019 році журналісти з'ясували, що Зеленський і його бізнес-партнери мають компанії у Росії, попри запевнення тоді ще кандидата у президенти, що бізнес закрили 2014 року. ​

Зараз ви читаєте новину «Зеленський має свою "Липецьку фабрику" - Майкл Щур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути