неділя, 03 січня 2021 20:00

Зеленський ховається за дітьми, Путін злетів із котушок: 5 блогів тижня

Зеленський ховається за дітьми, Путін злетів із котушок: 5 блогів тижня
Найбільша помилка Зеленського – кадрова політика, вважає правник Віктор Чумак. Фото: Рresident.gov.ua

Gazeta.ua пропонує п'ять блогів, які були найпопулярнішими цього тижня.

1. Для громадян України електроенергія виросла на 100%. І газ піднімають на 40%. Пам'ятаєте, Володимир Зеленський пообіцяв 2 грудня 2019-го, що опустить тарифи? Так ось, збрехав. Треба обіцяти не низькі тарифи, а працювати над тим, щоб у людей виросли доходи. Але Зеленському простіше обіцяти і потім не робити, вважає громадсько-політичний діяч Борислав Береза.

2. Російські депутати дозволили Роскомнагляду блокувати інтернет-ресурси, включаючи соцмережі Facebook, Twitter і відеохостинг YouTube, якщо вони "обмежують важливу інформацію на території РФ". Під "важливою інформацією" мають на увазі пропагандистські смітники Симоньян. Обережно, зона закривається! Путін злетів з котушок. Підсумки холодної війни переглянуть: червоно-коричнева печера жадає взяти реванш, переконаний російський публіцист Олександр Сотник.

3. Найбільша помилка, прорахунок Зеленського – його кадрова політика. Крива довіри до президента пішла вниз із квітня. Тоді, коли звільнив політиків, яких взяв на першому етапі. Зеленський привів Єрмака, Татарова, Венедіктову, Шмигаля. Людей, які залежні від олігархів і яким не потрібні реформи, сильний середній клас. Сподіватися на зміни від цих людей – дурість, наголошує правник Віктор Чумак.

4. Під час перегляду новорічного привітання Зеленського згадала промову Путіна 2014 року про те, що в Криму російські солдати будуть ховатися за жінками і дітьми. Ніколи не думала, що після всього болю, втрат і проявів шляхетності, які ми бачили під час війни, в Україні з'явиться президент, який по-путінськи буде ховатися за дітьми, уникаючи чесної розмови з народом, міркує психологиня Лариса Волошина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між торішнім і свіжим новорічним зверненням Зеленського є суттєва різниця

5. Треба наполягати, що Мінські домовленості недійсні. Їх укладали під зовнішнім примусом. Тривала Дебальцевська операція. А будь-який міжнародний документ, укладений під зовнішнім примусом, є недійсним. Нам варто апелювати до того, що Україна виконуватиме взяті на себе зобов'язання в "нормандському форматі". Де є підписи України, країн гарантів і Російської Федерації. І немає згадок про ОРДЛО, - наголошує співголова громадської організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський ховається за дітьми, Путін злетів із котушок: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути