пʼятниця, 18 вересня 2020 04:24

Зеленський дав термінові завдання львівським силовикам

Зеленський дав термінові завдання львівським силовикам
Зеленський зустрівся із силовикам Львівщини. Фото: сайт президента.

Президент України Володимир Зеленський дав два тижні правоохоронцям Львівщини, щоб показати результат у боротьбі зі злочинністю.

Йшлося про викриття та покарання за діяльність конвертаційних центрів, завдання збитків об'єктам державної власності, серед іншого – десяткам об'єктів НАК "Нафтогаз України", пише сайт президента.

Також президент звернув увагу на незаконну вирубку лісів, яку вдалося подолати лише частково і яка на сьогодні все ще доволі активно ведеться на Львівщині.

Зеленський відзначив необхідність особливого контролю на митниці, а саме – виявлення та протидію контрабанді, ухиленню від оподаткування. Глава держави наголосив, що не має бажання часто змінювати керівників правоохоронних органів, але, за потреби, доведеться робити це для боротьби з корупцією та досягнення результатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на спільних навчаннях України і НАТО заявив про стратегічний курс

Глава держави також наголосив на необхідності співпраці правоохоронців з обласною державною адміністрацією.
"У нас є можливість працювати однією командою", – додав він.

"Нині у нас є всі можливості, щоб правоохоронна система була чистою, стабільною й допомагала. Я підтримую двотижневий термін – показати результат і дійсно показати суспільству у Львівській області, що правоохоронна система може бути в країні такою, щоб народ пишався. Настав час і можливість захистити честь правоохоронців", – резюмував президент.

17 вересня, під час робочого візиту до Львова президента Володимира Зеленського пікетувало одразу декілька груп протестувальників.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський дав термінові завдання львівським силовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути