четвер, 13 січня 2022 10:27

Зеленський - брехун. Його другий термін поховають - Шабунін

Зеленський - брехун. Його другий термін поховають - Шабунін
Зеленський захищає "свого" Татарова, пише Шабунін. Фото: president.gov.ua

Закриття справи щодо заступника керівника Офіса президента Олега Татарова й затягування з призначенням керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури поховають другий термін Володимира Зеленського.

Про це у Facebook написав голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

Зі слів активіста, голова конкурсної комісії з обрання керівництва САП Катерина Коваль відмовилася збирати засідання на вимогу п'яти членів комісії, як це передбачено Порядком роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відправляли під арешт, позбавляли водійських прав: звільнення суддів Майдану відклали

"Керованій Банковою голові комісії тупо начхати. Вона просто плює нам в очі й разом з ОП вважає всіх ідіотами", - пише голова ЦПК. Також заявив, що Зеленський "руками Шевченківського суду поховав справу Татарова" (Татарова підозрюють у причетності до передавання хабаря за фальсифікацію експертизи в справі колишнього нардепа й забудовника Максима Микитася. Той є фігурантом розслідування про зловживання і розкрадання коштів під час будівництва житла для Національної гвардії. - Gazeta.ua).

Також заявив, що Зеленський і керівник ОП Андрій Єрмак "від самого початку обманювали країну, захищаючи свого Татарова".

"Історія з Татаровим і конкурсом на керівника САП буде однією з тих, які поховають другий термін Зеленського", - резюмує голова ЦПК.

Шевченківський районний суд міста Києва зобов'язав офіс генерального прокурора закрити справу проти Татарова.

Рішення суду з'явилося напередодні затвердження результатів конкурсу на керівника САП, де перемагає детектив НАБУ Олександр Клименко. Він розслідував справу Татарова.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський - брехун. Його другий термін поховають - Шабунін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути