субота, 03 серпня 2019 20:44

Зеленський анонсував з'їзд у нормандському форматі

Зеленський анонсував з'їзд у нормандському форматі
Зустріч відбудеться в кінці серпня. Фото: ДТ

Зустріч представників міністерств закордонних справ країн нормандського формату може відбудуться у Франції в кінці серпня.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив під час спілкування з журналістами в Трускавці, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"В кінці серпня передбачається зустріч у нормандському форматі чотирьох представників на рівні Міністерств закордонних справ. У Франції. Чотири представники у Франції в кінці серпня", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До "нормандського формату" треба долучити 3 країни - Безсмертний

"Нормандская четвірка" - група високопоставлених представників України, Німеччини, Франції та РФ, створена в червні 2014 роки для врегулювання ситуації на Донбасі. Може проходити як на рівні глав держав, так і на рівні глав МЗС.

Курт Волкер, який представляє Держдеп США щодо українських питань, не виключає, що Дональд Трамп може доєднатися до врегулювання російсько-української війни. Проблему Волкер бачить у діях і політиці Росії.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський анонсував з'їзд у нормандському форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути