четвер, 20 вересня 2012 23:51

Заяви про Тимошенко і ФСБ свідчать про втому Григорія Омельченка від політики - експерт

Заяви про Тимошенко і ФСБ свідчать про втому Григорія Омельченка від політики - експерт

Ніяких наслідків заява колишнього "бютівця" Григорія Омельченка про те, що ФСБ Росії завербувало Юлію Тимошенко ще у 1995 році, мати не буде. Така заява має бути якось підтверджена. Таку думку Gazeta.ua висловив політолог Володимир Цибулько.

"Є стара правова угода між Україною і Росією про відмову від діяльності спецслужб на території сусіда. Можливо, цю домовленість порушено, раз генерал Омельченко виплеснув такою заявою. Поява такої інформації свідчить про те, що між спецслужбами України і Росії почалися тертя", - припустив Цибулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тимошенко була завербована ФСБ у липні 1995 року" - Омельченко

Інша причина обвинувачення Тимошенко, на думку політолога, - втома Григорія Омельченка від політики.

"У його поведінці є багато від поведінки типового політичного фріка, який кидає кілька заяв, які спростовуються або не підтверджуються. Екстраординарна поведінка у політиці - це прикриття внутрішньої порожнечі. Омельченко був політичним союзником Тимошенко. Виходить, весь цей час він був союзником агента ФСБ. Мені здається, що Омельченко настільки стомився від політики, що у нього реальність зміщена. На Заході радять людям обмежуватися двома депутатськими термінами. Очевидно, у цьому є рація. Омельченко трохи перебільшив строки роботи у парламенті", - наголосив експерт.

Нагадав, що Омельченко звинувачував у педофілії "бютівця" Руслана Богдана. Чергове обвинувачення Омельченко виглядає, як спроба показати свою колишню політичну силу у поганому світлі, ніби-то нею керують спецслужби сусідньої держави. Якщо звинуватити лідера, то звинувачення автоматично перекидається на всю політичну силу.

"Така практика не виключена. Адже зараз вибори, і всі налаштовані на кінцевий результат. Яким чином цей результат здобувається, мало кого цікавить", - підкреслив Цибулько.

Зараз ви читаєте новину «Заяви про Тимошенко і ФСБ свідчать про втому Григорія Омельченка від політики - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути