понеділок, 14 травня 2012 13:20

Спецтема: Луценко за ґратами

"Заяви про наявність у Луценка гепатиту неетичні та смішні" - лікар

"Заяви про наявність у Луценка гепатиту неетичні та смішні" - лікар
Юрій Луценко на гепатит С не хворий, запевнив медик. Фото: vsekommentarii.com

Заяви родичів і політиків щодо наявності у екс-голови МВС Юрія Луценка гепатиту С не відповідають дійсності, заявляє головний лікар лікарні швидкої допомоги Києва Олександр Ткаченко.

"Уже двічі Ю.Луценко проходив стаціонарне лікування у нашій клініці. Жодного разу жодних нарікань чи претензій з його боку щодо роботи медичного персоналу Лікарні швидкої допомоги він не висловлював. Заяви родичів про наявність у нього вірусного гепатиту С - не відповідають дійсності. Я підкреслюю, у нього немає гострого вірусного гепатиту. А ТТV не пов'язаний з яким-небудь зараженням. Різниця між ТТV і гепатитом С така ж, як між березою та дубом. І будь-якому медику це зрозуміло", - сказав він.

"Зараження ТТV може відбуватися ентеральним шляхом (брудні руки, не миті продукти). Всі ті заяви, які ми чуємо сьогодні з цього приводу не від медиків є спекуляцією на темі здоров'я. Це як мінімум не етично і смішно", - підкреслив лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко справді хворий на гепатит. Докази

Раніше захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко так пояснював небажання екс-прем'єра проходити лікування в українських лікарів: "(...) Ми не хочемо повторення ситуації з Юрієм Луценком, якого заразили гепатитом, а потім вони скажуть, що якась медсестра погано помила руки".

Зараз ви читаєте новину «"Заяви про наявність у Луценка гепатиту неетичні та смішні" - лікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути