пʼятниця, 13 квітня 2012 17:51

Спецтема: Луценко за ґратами

"Зараз у нас пріоритет - лікування Луценка" - адвокат

"Зараз у нас пріоритет - лікування Луценка" - адвокат
Ігор Фомін не знає, як Луценка заразили на гепатит. Фото: obozrevatel.com

Екс-міністр Юрій Луценко міг бути заражений на гепатит у слідчому ізоляторі під час будь-яких медичних маніпуляцій, пов'язаних із відбором у нього крові.

Про це заявив адвокат Ігор Фомін, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

За його словами, спосіб, яким чином до крові Луценка занесли вірус гепатиту, достеменно не встановлений, утім принциповим є не спосіб зараження, а час, місце і сам діагноз його підзахисного.

"У Луценка неодноразово брали кров. Неодноразово. Сім або вісім разів робили різноманітні аналізи. Ми маємо лише факт, що 9 місяців тому було виявлено, що він хворий і що 9 місяців його не лікували. Ми вважаємо, що то є ненормальним. Зараз у нас пріоритет, що його треба лікувати, а не якихось людей притягати до відповідальності", – сказав Фомін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Луценка попросила МОЗ лікувати її чоловіка, а не порсатися в новинах

Нагадаємо, що вчора, 12 квітня, дружина екс-міністра Ірина Луценко звинуватила пенітенціарну службу у приховуванні від її чоловіка результатів аналізів його крові від 19 вересня 2011 року, які, за її словами, показали захворювання вірусним гепатитом TTV.

Водночас, у ДПС заперечили, що у колишнього міністра внутрішніх справ діагностовано захворювання вірусним гепатитом. "Дійсно, він здавав кров на маркери. Щоб не заглиблюватися у медицину - там все негативно, крім одного вірусу - так званий TTV вірус (гепатиту), він присутній у 75% населення, ні про що не говорить і не викликає ніколи жодних захворювань", - запевнили там.


Зараз ви читаєте новину «"Зараз у нас пріоритет - лікування Луценка" - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути