середа, 07 жовтня 2009 12:48

Завтра в Раді розглянуть звільнення і призначення міністрів

Завтра в Раді розглянуть звільнення і призначення міністрів

У БЮТ заявляють, що завтра о 10.00 у Раді розпочнеться розгляд кадрових питань по Кабінету міністрів. Про це повідомив представник БЮТ Андрій Кожем"якін.

Такого компромісу дійшли лідери фракцій на засіданні Погоджувальної ради.

За словами Кожем"якіна, була підтримана пропозиція комуністів про те, що спочатку розглядатимуться питання щодо звільнення.

"Наскільки я пам"ятаю, там (в Кабміні - Gazeta.ua) сім людей планувалося на звільнення, а після цього будуть призначення, - розповів бютівець. - Завтра ми будемо свідками того, що Партія регіонів відстоювала біля трибуни - соціальні стандарти, які піднімуть життя народу, чи блокували кадрові питання".

Кожем"якін розповів, що представники "Регіонів" зробили подання на звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, міністра освіти Івана Вакарчука, міністра культури Василя Вовкуна, міністра юстиції Миколи Оніщука та ще кількох міністрів.

"Однак хочу зазначити, що ми за їхні звільнення голосувати не будемо", - заявив Кожем"якін.

Водночас "регіонал" Владислав Лук"янов заявив: "Всі розумні питання ми дамо проголосувати. Ну наприклад, не можна перетворювати уряд в організацію анонімних алкоголіків. Я маю на увазі міністрів, які зловживають. Якщо пані Тимошенко немає з ким випити, то ми їй у цьому допомагати не будемо".

За словами Лук"янова, якщо будуть"реальні кадрові питання, наприклад звільнити Вакарчука або Вовкуна, то ми будемо це підтримувати. Якщо ні - то ні. По міністру фінансів, якщо буде узгоджена кандидатура, то ми теж будемо голосувати".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Завтра в Раді розглянуть звільнення і призначення міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути