четвер, 11 вересня 2014 21:10

Завтра США оголосять нові санкції проти Росії

Завтра США оголосять нові санкції проти Росії
Барак Обама Фото: 62.ua

Завтра, 12 вересня, Сполучені Штати Америки оголосять нові санкції проти Росії. Про це заявив президент США Барак Обама у своєму зверненні, пише "Європейська правда".

"Ці заходи дозволять підвищити російську політичну ізоляцію, а також економічні витрати для Росії, особливо в галузях, що є важливими для президента Путіна і його оточення", - відзначив Обама.

Зокрема, за його словами, нові санкції стосуватимуться фінансової, енергетичної та оборонної галузей Росії.

"Ми реалізуємо ці нові заходи в світлі дій Росії, яка ще більше дестабілізувала Україну за останній місяць, у тому числі шляхом присутності збройних сил Росії у Східній Україні", - говориться у зверненні президента.

"Ми уважно стежимо за подіями з моменту оголошення про припинення вогню і угоди в Мінську, але ми поки не бачимо переконливих доказів того, що Росія вже припинила свої зусилля із дестабілізації України", - заявив Обама.

За його словами, якщо Росія повністю виконає свої зобов'язання щодо угоди про припинення вогню, ці санкції можуть бути скасовані.

Якщо, натомість, Росія продовжить агресивні дії і порушення міжнародного права, санкції посилюватимуться, відзначив президент США.

Нагадаємо, у п'ятницю також набудуть чинності нові санкції ЄС проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «Завтра США оголосять нові санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути