Ексклюзиви
вівторок, 21 грудня 2010 16:27

Завтра Пшонка розповість депутатам про бійку в Раді

Завтра Пшонка розповість депутатам про бійку в Раді

Верховна Рада в середу заслухає інформацію Генеральної прокуратури України про останні події в парламенті.

За рішення про заслуховування відповідної інформації проголосували у вівторок 300 з 310 депутатів, що зареєструвалися в залі.

Голова парламенту Володимир Литвин повідомив, що така пропозиція обговорювалася на засіданні погоджувальної ради у вівторок.

За словами спікера, фракція НУ-НС висловила позицію, що в разі прийняття такого рішення буде готова продовжити роботу в сесійній залі з розгляду питань порядку денного. Фракція БЮТ-Батьківщина заявила, що буде працювати в сесійній залі після того, як це питання буде розглянуто.

Литвин зазначив, що інформація Генпрокуратури буде складатися з 20 хвилин доповіді і 20 хвилин відповідей на запитання депутатів.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура 15 грудня порушила кримінальну справу щодо лідера партії "Батьківщина", екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Їй пред'явили підписку про невиїзд.

Наступного дня депутати фракції БЮТ-Батьківщина заблокували трибуну парламенту з вимогою припинити політичні переслідування  Тимошенко. Пленарні засідання Верховної Ради не проводилися, а ввечері почалася бійка депутатів фракцій Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина, в результаті чого кілька "бютівців" були госпіталізовані.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Завтра Пшонка розповість депутатам про бійку в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути