Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 10:13

Затриманий екс-охоронець Кушнарьова не хотів підривати Януковича

Затриманий у вівторок у Харкові чоловік не готував замахи на прем"єр-міністра, лідера Партії регіонів Віктора Януковича. Це – офіційна заява правоохоронних органів.

За його інформацією, йдеться про екс-охоронця нині померлого екс-депутата від Партії регіонів Євгена Кушнарьова - Ігоря Бударного.

Як повідомив перший заступник начальника УБОЗ Ігор Болюх, чоловіка затримали у вівторок увечері на проспекті Гагаріна.

"25-го числа при проведенні операції "Трал" співробітниками УБОЗ був затриманий громадянин, у якого при обшуку виявили 8 патронів", - розповів він.

"Хочу сказати, до приїзду прем"єр-міністра нашої країни це затримання ніякого відношення не має і громадянин, що був затриманий, ніякого замаху і намірів на замах не готував", - підкреслив Болюх.

За даними прес-центру міліції, затриманий не мав дозволу на носіння бойових патронів. Затримали чоловіка на три доби.

Раніше повідомлялося, що під час зустрічі Януковича в Харкові у вівторок був помічений і затриманий співробітниками СБУ Бударний, що розроблявся спецслужбами у зв"язку з трьома вибухами, чи імітаціями вибухів, які відбулися в різний час у Харкові.

Під час обшуку при Бударному були виявлені боєприпаси, за допомогою яких можна зробити "вибух невеликої потужності", повідомляє "МедіаПорт".


Зараз ви читаєте новину «Затриманий екс-охоронець Кушнарьова не хотів підривати Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути