Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2012 15:27

Засуха вирішила засудити інтернет-ЗМІ, які поширюють неправду про неї

Засуха вирішила засудити інтернет-ЗМІ, які поширюють неправду про неї

Прес-служба кандидата у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 94 Засухи Тетяни звернулась до засобів масової інформації та журналістів з проханням утриматися від розповсюдження будь-якої неправдивої, недостовірної інформації щодо кандидата у народні депутати України Засухи Тетяни Володимирівни, яка порочить її честь, гідність та ділову репутації як людини та громадянина, передає кореспондент УНН.

"В іншому разі по кожному випадку поширення такої неправдивої, недостовірної інформації щодо кандидата у народні депутати України Засухи Тетяни Володимирівни, її адвокати будуть звертатися до суду із позовом про захист честі, гідності та ділової репутації і стягнення з винних осіб компенсації за завдану моральну шкоду.

Щодо осіб, які протиправно поширюють інформацію, яка становить банківську таємницю, адвокати Засухи Тетяни Володимирівни будуть звертатися в органи прокуратури із заявами про порушення кримінальних справ за ознаками злочину передбаченого ст. 231 Кримінального кодексу України", - йдеться у зверненні.

У прес-службі Засухи нагадали, що незаконне збирання з метою використання або використання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю, є злочином який передбачений ст. 231 Кримінального кодексу України і винні особи будуть притягатися до кримінальної відповідальності.

"При цьому, прес-служба Засухи Т.В. звертається із цим листом до власників сайтів на яких протиправно поширюється інформація, яка становить банківську таємницю, вимагає терміново убрати вказану недостовірну інформацію з сайтів, не чекаючи на звернення з позовною заявою до суду та до правоохоронних органів з заявами про порушення кримінальних справ", - йдеться у листі.

Нагадаємо, на засіданні Київського окружного адміністративного суду виступаючи у якості представника позивач Арсеній Яценюк висловиви підозру, що кандидат у народні депутати від Партії регіонів Тетяна Засуха використовувала кредит в сумі 8,3 млн грн для підкупу голови та членів окружної виборчої комісії № 94.

Яценюк зазначив, що отримав інформацію про те, що Засуха взяла кредит у сумі 8,3 млн грн в "Укргазбанку". За його словами, "ці кошти могли бути спрямовані на підкуп членів і голови комісії".

У зв'язку з цим ВО "Батьківщина" розширила свої позовні вимоги і тепер просить, крім визнання недійсним рішення ОВК про скасування результатів голосування на 27 дільницях, прийняти рішення про звернення в прокуратуру з приводу можливого підкупу. Відповідаючи на запитання судді, чи звертався він з цією інформацією в правоохоронні органи, Яценюк повідомив, що тільки сьогодні вранці отримав цю інформацію.

Нагадаємо, парламент рекомендував ЦВК провести перевибори в проблемному окрузі № 94 Засухи-Романюка.

Зараз ви читаєте новину «Засуха вирішила засудити інтернет-ЗМІ, які поширюють неправду про неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути