вівторок, 06 листопада 2012 12:36

"Так і підмиває кой-кому дати в морду" — Гриценко про визнання повторних виборів

"Так і підмиває кой-кому дати в морду" — Гриценко про визнання повторних виборів
Анатолій Гриценко. Фото: pardon.com.ua

Один із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко заявив, що його обурюють заяви щодо "переможного" визнання повторних виборів у п'яти округах.

"Так і підмиває кой-кому дати в морду, за оте "переможне" визнання повторних виборів у п'яти округах. Зрадили хлопців, які відкрито пішли проти бульдозера - і перемогли; зрадили тисячі і тисячі людей, Громадян - у Первомайську, Миколаєві, Каневі, Черкасах, Обухові, Василькові, Києві - які більше тижня цілодобово захищали їхню перемогу, витримали шалений натиск беркутівців, засух, губських, круглових...", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В міліції кажуть, що "Беркут" лише охороняв комунальників під ЦВК

"Вони зробили неможливе і зберегли усі документи! А тут, у столиці, знову та сама історія, як із Законом про вибори - потерпели очередную победу? Довго не писав, стримував себе, єдність же треба публічно демонструвати:( Але гидко на душі. Тепер легше", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Левченко і Пилипишин вважають недоцільним проведення повторних виборів

Окрім того, він запевнив, що "якщо повторні вибори відбудуться (бо це ще не факт), особисто працюватиму в кожному із цих округів, по максимуму, аби наші хлопці перемогли регіоналів, ще з більш потужним відривом, і щоб підтримати людей, Громадян, відновити їхню довіру - це найважливіше!".

Зараз ви читаєте новину «"Так і підмиває кой-кому дати в морду" — Гриценко про визнання повторних виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути