вівторок, 06 листопада 2012 10:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко голодує дев'ятий день

Тимошенко голодує дев'ятий день
Тимошенко продовжує голодувати. Фото: batkivschina.com

Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не відмовилась від від голодування, навіть, не зважаючи на вчорашнє рішення ЦВК про перевибори на п'яти проблемних округах.

Таку думку Gazeta.ua висловив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Юлія Володимирівна ніколи не ставила питання про окремі округи, вона говорила про те, що вибори від початку і до кінця сфальшовані", - повідомив він.

Окрім того, захисник додав, що Тимошенко "продовжує голодування". "Я вважаю, що вона не припинить голодування. Лікарі мовчать і вони нічого не говорять. А щодо стану Юлії Володимирівни, то можна уявити, як себе почуває людина, як цей час перебувала в лікарні і восьмий день голодує", - додав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Юлії Тимошенко прибула делегація лікарів

За його словами, перевибори на деяких округах будуть проведені "красивіше", проте ситуації не змінять.

"Я говорив з нею з цього приводу, але я вважаю, що перевибори не означають нічого. Те, як грубо були сфальшовані результати цих виборів, то перевибори це не зовсім перемога. Як це може сприйматися нормально, коли представники від провладних кандидатів, які програвали по 10-15 тисяч голосів, просто вривалися в ОВК, розривали бюлетені, і тепер говорять про перевибори. Це абсурд. Ситуація буде така, що вони проведуть ці вибори трошки біль красиво, з точки зору зовнішньої картинки і все, але будуть фальшувати так само", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС: Критичні заяви глав місій ОБСЄ про вибори в Україні — це особисті міркування

Як повідомлялося, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування. Тоді ж Об'єднана опозиція закликала екс-прем'єра припинити голодування, однак вона відмовилася. Голодування Тимошенко — це її протест проти фальсифікацій на парламентських виборах 28 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко голодує дев'ятий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути