субота, 03 листопада 2012 03:21

Засуха фальсифікує вибори в Обухові, - "УДАР"

Засуха фальсифікує вибори в Обухові, - "УДАР"
Віталій Кличко ФОТО: euro.com.ua

Кличко закликав членів ОВК N94 не піддаватися тиску і не порушувати закон, вдаючись до фальсифікацій, оскільки інакше вони понесуть відповідальність

У місті Обухів Київської області в 94-м виборчому окрузі відбуваються спотворення результатів волевиявлення. Про це заявляє прес-служба партії "УДАР", пише Ліга.Новости.

Лідер партії Віталій Кличко увечері 2 листопада побував у окружної виборчої комісії округу N94, де кандидат в народні депутати від Партії регіонів Тетяна Засуха через суди вимагає скасувати результати і визнати недійсними вибори на 28 дільницях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці вибори - перша велика політична перемога "УДАРу" – Фесенко

"Все через те, що з відривом у майже шість тисяч голосів переміг кандидат від "Батьківщини" Віктор Романюк. Суди частково задовольнили претензії Засухи і тепер ОВК може визнати недійсними вибори на ділянках, де проголосували 25 тисяч людей", - говориться в повідомленні "УДАРу".

Кличко звернувся до членів окружкому і закликав їх не піддаватися тиску і не порушувати закон, вдаючись до фальсифікацій. "Адже з цими виборами життя не закінчується, і за такі дії доведеться відповідати. А ми зробимо все, щоб кримінальної відповідальності не уникнув жоден з маніпуляторів ", - підкреслив він.

Раніше 2 листопада опозиційний кандидат Романюк заявив, що Київський апеляційний адміністративний суд задовольнив скарги кандидата Засухи. Він зазначив, що її скарги стосувалися того, що спостерігачів Засухи і спостерігачів від ПР нібито не пускали на виборчі дільниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УДАР" зловив на 43-му окрузі людей, які голосували з новими паспортами без прописки

Нагадаємо, за даними ЦВК України, після обробки 97,79% протоколів по округу N94 Романюк лідирує з 45,21% голосів, у Засухи лише 35,24%.

Зараз ви читаєте новину «Засуха фальсифікує вибори в Обухові, - "УДАР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути