середа, 31 жовтня 2012 20:42

"УДАР" зловив на 43-му окрузі людей, які голосували з новими паспортами без прописки
6

Фото: Фото: Тетяна Заровна

В окрузі №43, де, за даними ЦВК переміг мажоритарник від ПР Валентин Ландік, і де ПР набрала 60,54%, "ударівцями" були помічені підозрілі люди, які йшли голосувати потоком.

Представники партії Кличка помітили на ділянках в школі № 71 Донецька - 141856 і 141857 - цілеспрямований потік людей (близько десятка), який дружно прямував до одного члена комісії.

"Як тільки наш кандидат, який перебував у цей час на ділянці, помітив цю ситуацію і попросив показати паспорт - йому перегородили шлях особи міцної статури", - розповів під час брифінгу 31 жовтня лідер донцекого "УДАРу" Єгор Фірсов.

Після того, як представник "УДАРу" підняв шум, учасники голосування почали розбігатися, викидаючи сумнівні документи. Ці паспорти, за словами "ударівців", тут же підбирали охоронці, які супроводжували фальсифікаторів, що голосували.

Один паспорт в метушні вдалося вихопити представнику партії Кличка.

Цей паспорт Єгор Фірсов продемонстрував журналістам. Документ серії ВН 947518 виданий на ім'я Кушнір Валентини Олександрівни 24 вересня 1951 народження Куйбішевським райвідділом міліції Донецька ГУМВС України Донецької області за 11 днів до дня виборів - 17 жовтня 2012 року. У паспорті немає відміток про місце реєстрації або інших відміток.

Донецький "УДАР" вимагає публічного відкритого перерахунку голосів по ряду округів Донецької області. У тому числі - по 43-му.

Вчора було подано заяву в обласну прокуратуру, яка, за словами Єгора Фірсова, містить 132 факти. Так само "УДАР" сьогодні, 31 жовтня, подав у Калінінський райсуд позов про визнання недійсним голосування щодо подій на дільниці № 141 677 (в школі № 16 Донецька, яка у ніч підрахунку голосів перебувала в облозі "братків" і міліції).

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" зловив на 43-му окрузі людей, які голосували з новими паспортами без прописки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути