вівторок, 12 лютого 2008 13:58

Засідання Ради відкриється о 16.00

Засідання Ради відкриється о 16.00
Верховна Рада має намір провести своє вечірнє засідання. Про це журналістам сказав голова фракції Блоку Юлії Тимошенко в парламенті ІванКириленко. З його слів, до такої думки прийшли лідери фракцій на погоджувальній раді.

"Є велика ймовірність того, що вечірнє засідання буде без заблокованої трибуни й заблокованих дверей", - сказав він.

Кириленко зазначив, що парламентарії не будуть виносити на розгляд резонансні питання й постараються ухвалити рішення щодо президентського законопроекту про прожитковий мінімум, про державні закупівлі й чисельність збройних сил.

У фракції Партії регіонів у повідомили, що готові розблокувати роботу парламенту для розгляду соціальних законопроектів. Про це сказав заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов.

"Партія регіонів вважає за можливе на сьогодні розблокувати на час розгляду даних проектів законів роботу парламенту й прийняти ці закони", - сказав він.

Єфремов зазначив, що ПР за розгляд у вівторок законопроектів про Торговельну палату, про сільську медицину й прожитковий мінімум і можливо - про скорочення Збройних сил.

Представник ПР сказав, що його сила пропонувала винести на розгляд також президентський законопроект про зміни Закону "Про Кабінет Міністрів", однак коаліція не погодилася на це.

Єфремов також підкреслив, що питання НАТО залишається на порядку денному, але його рішення буде розглядатися лідерами парламентських фракцій увечері у вівторок, тобто на вечірньому засіданні Рада його розглядати не буде.

Відповідно до регламенту Ради, вечірнє пленарне засідання починається о 16.00, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Засідання Ради відкриється о 16.00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути