Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2007 13:16

Засідання Конституційного Суду не покажуть в прямому ефірі

Прямої телетрансляції із засідання Конституційного Суду з приводу указу президента про розпуск парламенту не буде через відсутність технічних можливостей. Про це заявив заступник керівника прес-служби КС Іван Аврамов.

"Приміщення Конституційного Суду не обладнані належним чином для ведення прямої трансляції", - зазначив він.

На прохання пояснити, що означає поняття "технічні можливості" Аврамов сказав, що "доведеться відчиняти двері, вікна, тягти кабелі".

"Пряма трансляція викликає багато труднощів у роботі. Тому, щоб не створювати незручності, було вирішено не вести пряму трансляцію", - зазначив представник КС.

На питання, чи можуть у КС змінити рішення, якщо до них звернуться учасники конфлікту, Аврамов сказав, що не може дати відповідь, оскільки це не в його компетенції.

Раніше, за дозволом на пряму телетрансляцію до КС зверталися Перший Національний і "5-й" канали, однак, їм було відмовлено.

За проведення прямої трансляції із засідання КС щодо указу президента 17 квітня виступали в "Нашій Україні", пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Засідання Конституційного Суду не покажуть в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути