Ексклюзиви
субота, 21 листопада 2009 09:28

Жартами про Ющенка та Саакашвілі Путін образив Україну

Жартами про Ющенка та Саакашвілі Путін образив Україну

Те, що говорив прем"єр-міністр Росії Володимир Путін на прес-конференції за підсумками його переговорів з прем"єром України Юлією Тимошенко - образа України.

Про це в п"ятницю увечері в ефірі Шустер Live заявив президент Грузії Михайло Саакашвілі.

"Вчора тут був прем"єр-міністр Росії, він говорив про мою краватку дуже довго, говорив, що я все програв, що мене тягне в минуле, - заявив Саакашвілі. - Якщо ми всі програли, чому він весь час про нас говорить? Людина, яка претендує на те, що він новий цар Росії, весь час говорить про маленьку Грузію, весь час говорить про її лідера".

"Публічно присягнувся Саркозі повісити мене за якісь частини мого тіла, про які я зараз не говоритиму, але які необхідні кожному чоловікові, особливо політикові і навіть жінці-політику, якщо вона повинна бути сильною. І ця людина зараз говорить про мою краватку", - підкреслив лідер Грузії.

"Але тут одна хороша новина, що він трішки вгору піднявся, до краватки, так я себе відчуваю спокійніше", - пожартував Саакашвілі.

Грузинський президент додав, що це образа України таким тоном розмовляти про будь-кого, з будь-якого боку, образа російського народу.

"Ми з Україною йдемо до Європи, на європейський шлях розвитку. Вони хочуть повернути нас в Радянський Союз", - заявив Саакашвілі.

Президент Грузії відзначив, що йому і його народу не хочеться в Радянський Союз.

Нагадаємо, вчора відбулася прес-конференція за підсумками переговорів російського прем"єра Володимира Путіна з його українським колегою Юлією Тимошенко. Спілкуючись із журналістами екс-президент Росії дозволив собі жартівливі висловлювання на адресу президентів України та Грузії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Жартами про Ющенка та Саакашвілі Путін образив Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути