неділя, 17 серпня 2008 12:43

Як Саакашвілі жував свою краватку в ефірі (ФОТО, ВІДЕО)

 
Нерви підвели грузинського лідера під час дзвінка високопоставленому західному політикові.

Телекомпанія Бі-бі-сі продемонструвала в своєму ефірі сюжет, в ході якого президент Грузії Михайло Саакашвілі з"їв свою краватку.

Сюжет стосувався загострення ситуації в зоні грузино-осетинского конфлікту, і однією з його частин стали кадри дзвінка Саакашвілі високопоставленому західному політикові. Проте, ймовірно, нерви підвели грузинського лідера.

Фігура президента Грузії Михайла Саакашвілі як переможця, що не відбувся, в розв"язаній ним війні з Південною Осетією зараз знаходиться під пильною увагою не тільки різних засобів масової інформації. Його психічний стан викликає численні питання і у фахівців в області медицини, відзначає державний телеканал "Росія".

Так, з"явилися повідомлення, що грузинський президент намагався покінчити життя самогубством. Але в останню мить охоронець Саакашвілі, як зазначає агентство Regnum, можливо, уберіг свого президента для Гаагського трибуналу. Крім того, дуже часто Михайло Саакашвілі поводиться абсолютно неадекватно. Його заяви - часто зроблені ним в один і той же день - суперечать одна одній. А відомі психологи-криміналісти, коментуючи стан грузинського лідера, відзначають, що це людина з нестійкою психікою і амбіціями, що перевершують його можливості.

Результатом такої психічної неврівноваженості стають безвідповідальні політичні рішення, які приводять до хаосу, загибелі людей і гуманітарних катастроф.

Зараз ви читаєте новину «Як Саакашвілі жував свою краватку в ефірі (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути