понеділок, 11 листопада 2013 12:43

Залишилося 2 дні до звіту Кокса-Квасневського

Залишилося 2 дні до звіту Кокса-Квасневського
Фото: gazeta.ua

Звіт членів місії Європейського парламенту Олександра Кваснєвського і Пета Кокса буде представлений на Конференції президентів Європарламенту 13 Листопада.

Про це повідомили агентству у представництві Євросоюзу.

"Відразу після візиту в Україну, який пройде 12-13 листопада, Кокс і Кваснєвський полетять до Брюсселя, де представлять в середу остаточний звіт на засіданні Конференції президентів Європарламенту", - повідомили в прес-службі представництва ЄС в Києві.

Як повідомлялося, Кокс і Кваснєвський стали спостерігачами від Європарламенту щодо судових процесів над екс -прем'єром України Юлією Тимошенко і почали роботу 11 червня 2012 року. Пізніше їх мандат був розширений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Невідомо, як Янукович з'їздив до Москви" — експерт про долю Тимошенко

Згідно з інформацією, у вівторок Кокс і Кваснєвський здійснять свій останній перед звітом візит до України. Швидше за все, вони традиційно зустрінуться з представниками української влади та політиками, а також, можливо, знову відвідають екс-прем'єра Юлію Тимошенко в харківській лікарні.

Водночас, не виключена участь представників місії ЄП у позачерговому засіданні парламенту 13 листопада, присвяченому законопроекту про лікування засуджених за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Залишилося 2 дні до звіту Кокса-Квасневського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути