понеділок, 11 квітня 2011 18:51

"Законослухняна" Тимошенко не дочекалася від ГПУ постанови про порушення справи

"Законослухняна" Тимошенко не дочекалася від ГПУ постанови про порушення справи

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що Генеральна прокуратура не встигає фальшувати постанови про порушення кримінальних справ під прес-конференції заступника генпрокурора Рената Кузьміна.

Про це вона сказала журналістам, вийшовши з будівлі Генерального слідчого управління на вулиці Борисоглібській у Києві.

"Кузьмін оголосив, що проти мене порушена кримінальна справа за якісь мої не такі дії під час підписання "газових угод" з Росією. Я приїхала в Генпрокуратуру, щоб отримати постанову про порушення такої справи. Розраховувала почитати, які чергові абсурди вони написали. Тепер вони зрозуміли, що їм треба підкидати в піар-машину, якою стала Генпрокуратура, нові гучні гасла. Я приїхала як законно порядна громадянка отримати постанову", - сказала вона.

Тимошенко заявила, що на сьогодні вона не отримувала виклику від слідчого. Пояснила, що має щодня відвідувати слідчого для того, щоб ознайомлюватися з матеріалами справи порушеної через "кіотські гроші" та за купівлю "швидких".

"Коли я приїхала, слідчий заявив, що нічого не знає, що слідчі не інформовані і не можуть дати мені ніяких пояснень. Потім довго дзвонили, розібралися і їм сказала, що постанову з часом привезуть", - розповіла вона.

Тимошенко розсміялася та продовжила: "Мені сказали годину почекати. Я почекала. Ніхто не привіз ніяких постанов. Сказали, що треба ще трошки почекати і мені таки привезуть цю постанову, але згодом подзвонив легендарний Нечвоглод (Олександ Нечвоглод, слідчий, який вів попередні справи проти Тимошенко. - ред.) і повідомив, що постанови про порушення кримінальної справи не має. Її просто не встигли сфальшувати під прес-конференцію Кузьміна", - підкреслила вона.

Після бесіди Тимошенко поїхала додому.

Зараз ви читаєте новину «"Законослухняна" Тимошенко не дочекалася від ГПУ постанови про порушення справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути