понеділок, 25 червня 2012 07:50

Закон про мови написаний у Москві - Тарасюк

Закон про мови написаний у Москві - Тарасюк
Фото:gazeta.ua

Відчуваючи нездатність забезпечити реалізацію своїх обіцянок, "поліпшення життя вже сьогодні". В зв'язку з тим, що у нинішньої влади нічого  не вдається  вирішити в плані обіцяних соціально-економічних питань для мільйонів громадян України. В зв'язку з зростанням цін, в зв'язку з падінням авторитету цієї влади вони вдаються до примітивних методів, як то наприклад витягнення закону "Про мови".

Про це заявив народний депутат, голова Народного Руху України Борис Тарасюк.

В нас багато пишуть, що цей закон висунули Колесніченко і Ківалов. Але я вам скажу, що цей закон написаний не в Києві і не українськими депутатами.

Цей закон написаний в Москві. Для того щоб реалізувати ідею так званого "руского міра". Для того, щоб в Україні перестала функціонувати українська мова, щоб замінити її на російську у щонайменше 13 регіонах у випадку якщо цей закон буде схвалений. Ми робимо все можливе, щоб не допустити схвалення цього законопроекту в другому читанні.

Вже на сьогоднішній день я та колеги внесли більше 2 тисяч поправок. І якщо слідувати регламенту Верховної Ради, то доти, доки  профільний комітет не розгляне всіх поправок, не складе порівняльну таблицю, то не можна буде виносити цей законопроект на розгляд.

Все це робиться всупереч очікуванням суспільства. З тридцяти трьох приорітетних питаня, які найбільше турбують українських громадян питання про мови знаходиться на 31-шому місці. І це свідчить про штучний характер цього питання. Але влада намагається це використати для провокування подальших проблем в суспільстві.

Зараз ви читаєте новину «Закон про мови написаний у Москві - Тарасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути