четвер, 24 січня 2013 12:54

Закарпатський УДАР позивається до голови ВР і піде у Європейський суд

Закарпатський УДАР позивається до голови ВР і піде у Європейський суд
А Володимир Рибак все ніяк не зрозуміє, чого від нього хочуть "ударівці". Фото: vidido.ua

Голова виконкому Закарпатської обласної організації "УДАРу" Віктор Погар звернувся з позовом  до Вищого адміністративного суду України про визнання незаконними рішень ВР щодо звільнення Арбузова та призначення Соркіна головою НБУ.

Про це повідомляє прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівці" скаржаться до суду на дії ВР

Ще один позов, з вимогою визнати протиправними дії спікера під час голосування за відставку Сергія Арбузова з посади голови НБУ і призначення Ігоря Соркіна на цю посаду було направлено закарпатськими "УДАРівцями" до Окружного адміністративного суду Києва.

"Спікер Рибак жодним чином не реагує на проблему "кнопкодавства" у Верховній Раді. Це неприпустимо, коли весь світ спостерігає за грубими порушеннями законів в Україні тими, хто їх ухвалює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, за якої умови законопроект про скасування "мовного закону" підтримають "ударівці"

В "УДАРі" розроблено форму позову, яку може заповнити будь-який громадянин і теж направити до Окружного адміністративного суду столиці та Вищого адміністративного суду. Якщо українські суди не відреагують на ці позови, ми будемо звертатися до Європейських інституцій. Права та інтереси громадян в Україні мають бути захищені", - зазначив Погар.

Як розповів напередодні голова Закарпатського "УДАРу", народний депутат Валерій Пацкан, під час голосування за обрання голови Нацбанку представники фракції "УДАР" зафіксували на фотокамери, як регіонали голосували чужими картками. Саме цими матеріалами вони мають намір апелювати в суді.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатський УДАР позивається до голови ВР і піде у Європейський суд ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути