середа, 17 серпня 2011 17:32

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко вимагатиме відновлення телестрансляцій із суду

Захист Тимошенко вимагатиме відновлення телестрансляцій із суду

Захист екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко має намір клопотати про відновлення телевізійної трансляції судових засідань щодо "газової справи".

Про це заявив адвокат Тимошенко Юрій Сухов.

"Звичайно (будемо заявляти), процес же відкритий, ніхто його не закривав, свідки допитані, яка інформація може бути закритою? Жодним чином це (відновлення телетрансляції) не може вплинути на процес", - сказав Сухов журналістам після закінчення судового засідання в середу, 17 серпня.

Крім того, Сухов підкреслив, що в середу суддя Родіон Кірєєв не дозволив захисту Тимошенко оголосити клопотання про зміну екс-прем'єру запобіжного заходу і про відновлення телетрансляції судових засідань.

Нагадаємо, що Тимошенко просила суд дати їй кілька днів, щоби підготуватися до допиту. "У мене немає можливості готуватися до дачі свідчень. Я прошу зробити перерву до понеділка, в понеділок я зможу повністю давати свідчення", - сказала екс-прем'єр.

У свою чергу, суддя Кірєєв лише частково задовольнив прохання екс-премєра, оголосивши перерву до четверга. Наступне засідання суду з "газової справи" відбудеться завтра, 18 серпня о 14.00.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко вимагатиме відновлення телестрансляцій із суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути