четвер, 17 листопада 2011 11:54

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко оскаржив усі кримінальні справи проти неї

Захист Тимошенко оскаржив усі кримінальні справи проти неї

Захист колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко оскаржив усі постанови про порушення та поновлення раніше порушених проти неї кримінальних справ, повідомив захисник Тимошенко, народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина") Сергій Власенко.

"Сьогодні захист Тимошенко подає на ім'я генерального прокурора Пшонки клопотання про закриття ним незаконно скасованих ним постанов Генеральної прокуратури про закриття цих справ у 2004 році", - сказав Власенко на брифінгу в четвер у Києві.

Він також звинуватив керівництво Державної податкової служби в тому, що воно вводить в оману, кажучи про те, що воно не проводить слідчі дії з Тимошенко, яка останні 14 днів прикована до ліжка. "Вчора протягом 4 годин вони проводили з нею слідчі дії в камері СІЗО", - підкреслив захисник екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко сидітиме до кінця режиму Януковича — політолог

За словами Власенка, такі дії трактуються Європейським судом з прав людини, як тортури. Він також заявив, що, за його інформацією, у четвер у другій половині дня Державна податкова служба продовжить слідчі дії відносно Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко оскаржив усі кримінальні справи проти неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути