четвер, 17 листопада 2011 11:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Лежачу Тимошенко допитували у камері більше 4-х годин - Власенко

Лежачу Тимошенко допитували у камері більше 4-х годин - Власенко

Вчора 4,5 години відбувалися слідчі дії щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав її адвокат і народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Сергій Власенко.

"Вона лежить і не встає. Слідчі дії проводять у камері. До неї приводять двох слідчих, приходжу я і ми учотирьох беремо участь у слідчих діях", - зауважив він.

Власенко наголосив, що медики не можуть встановити діагноз Тимошенко, тому що для діагностики хвороб хребта треба проводити дослідження за допомогою спеціальної медичної техніки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Тимошенко відсиділа 100 днів

"Вони не хочуть її вивозити за межі СІЗО. Їм потрібно, щоб вона хворіла. Офіційно це пояснюють тим, що думають над діагнозом. При цьому кожен день слідчий звертається до керівництва СІЗО, яке відповідає що для проведення слідчих дій нема протипоказань", - зазначив захисник Тимошенко.

"Це повна маячня. Якби вона була на підписці про невиїзд і хворіла вдома, то принесла б слідчому довідку і до неї ніхто б не приїжджав", - пояснив нардеп.

"Бютівець" зауважив, що керівник слідства Податкової міліції Анатолій Яковинець каже, що слідчі не катують екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ запевняють, що здоров'я Тимошенко не заважає проводити слідчі дії

"Він говорить - Власенко підтвердив, що ми їй не вставляємо голки під пальці. Отже, катування не було. Просто у нас з паном Яковинцем трохи різні поняття про тортури. Перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Мойсеєнко, забувши про клятву Гіппократа, дозволяє собі казати, що Тимошенко здорова. Я їй вже побажав, щоб її донька була така здорова, як зараз Тимошенко. Я тоді подивлюся в очі цій матері. Цього самого я бажаю панові Яковинцю", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Лежачу Тимошенко допитували у камері більше 4-х годин - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути