середа, 10 липня 2013 01:08

Захист Тимошенко консультується з німецькими лікарями у зв'язку із затягуванням питання про операцію

Захист Тимошенко консультується з німецькими лікарями у зв'язку із затягуванням питання про операцію
Сергій Власенко. Фото: vlasti.net

Захист Тимошенко проводить консультації з лікарями з берлінської клініки "Шаріте" у зв'язку із затягуванням вирішення питання про проведення операції екс-прем'єру.

"Ми зараз перебуваємо в консультаціях з німецькими лікарями, ми обговорюємо всі можливі варіанти", - сказав захисник екс-прем'єра Сергій Власенко кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він відмовився говорити про подробиці консультацій і обговорюваних варіантах. "Як тільки ми прийдемо до зрозумілого для нас спільного рішенням, ми вам повідомимо", - сказав Власенко.

Власенко зазначив також, що захист поки не зверталася до Європейського суду з прав людини зі скаргою через те, що не забезпечується право екс-прем'єра на лікування.

За словами захисника, стан здоров'я Тимошенко не змінилося. "Воно не змінилося. Вона не ходить. Процедури частково відновилися, тому що німецькі лікарі написали, що потрібно часткове відновлення", - сказав Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко консультується з німецькими лікарями у зв'язку із затягуванням питання про операцію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути