четвер, 29 листопада 2012 14:03

Захист Луценка хоче подати касаційну скаргу по другій справі

Захист Луценка хоче подати касаційну скаргу по другій справі
Ігор Фомін. Фото: tyzhden.ua

Адвокати екс-міністра Юрія Луценка мають намір подати касаційну скаргу по другій справі, однак не впевнені, що її розгляд відбудеться у щонайближчому майбутньому. Про це заявив захисник Луценка Ігор Фомін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд не подає бюджет, бо не погодив макропоказники із МВФ - "бютівець"

"І по нашій позиції, і по відсутності по дії злочину, ми маємо звернутися до касаційного суду, однак ми не знаємо, чи цей касаційний суд буде, чи ні. По першій справі, до сьогоднішнього дня, у нас не призначено засідання касаційного суду. Ми вже думаємо, що може вони вже не бажають цю справу далі розглядати. Однак, стосовно другої справи ми все ж будемо звертатися з касацією", - пояснив Фомін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов стверджує, що мажоритарників не змушували вступати до "регіоналів"

Він сказав, що це подання може бути протягом місяця. Водночас, щодо особливої думки одного суддів, він наголосив, що ще її не бачив, і може тільки здогадуватися хто її написав: "Суддя не задовольнить наше бажання стосовно того, щоб він оголосив хто з суддів виклад особливу думку в ухвалі. Ми не знаємо не її змісту, ні особи, яка її виклала. Це стане відомо, вже тоді коли ми отримаємо саму справу, до якої ця думка має бути підшита".

Зараз ви читаєте новину «Захист Луценка хоче подати касаційну скаргу по другій справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути