вівторок, 03 квітня 2012 12:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захаров сподівається, що Тимошенко у лікарні наручниками до ліжка не прикують

Захаров сподівається, що Тимошенко у лікарні наручниками до ліжка не прикують
Євген Захаров розповів, як в лікарні Тимошенко так само не спілкуватиметься із зовнішнім світом. Фото: vidomosti-ua.com

Правозахисник Євген Захаров припускає, що умови спілкування із зовнішнім світом для Юлії Тимошенко в лікарні залишаться такими ж, як у Качанівській колонії.

"Коли засуджений переводиться у звичайну лікарню, він постійно знаходиться при конвої. Причому, у цьому випадку незрозуміло, як це здійснити, оскільки конвоїри - це, звичайно, чоловіки, які не зможуть бути з нею в одній кімнаті, тобто, обов'язково потрібно буде знайти конвоїрів-жінок. Вони нікого не будуть пускати, крім адвокатів і дочки", - сказав Захаров.

Він сподівається, що до Тимошенко не застосують спільний наказ МОЗ та департаменту з виконання покарань, згідно з яким засуджені, переведені до лікарні, утримуються прикутими наручниками до ліжка.

Нагадаємо, що вчора, 2 квітня, генпрокурор Віктор Пшонка доручив відповідним органам організувати лікування Тимошенко за межами Качанівської колонії, де вона наразі перебуває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конвоїри Тимошенко перетворять лікарню на фортецю - нардеп

Пізніше в Міністерство охорони здоров'я заявили, що вже обрали для екс-прем'єра відповідний заклад. Її лікуватимуть у Харкові у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" у відділенні патології хребта та переферійної нервової системи. У міністерстві запевнили, що у цій установі є все необхідне для лікування хвороби екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Захаров сподівається, що Тимошенко у лікарні наручниками до ліжка не прикують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути