середа, 17 липня 2013 10:00

Захарченко мав би піти у відставку, а не втікати на відпочинок - нардеп

Захарченко мав би піти у відставку, а не втікати на відпочинок - нардеп
Віталій Зачарченко Фото: file.liga.net

Враховуючи ситуацію, що склалася навколо правоохоронних органів в Україні, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко мав би подати у відставку, а не втікати на відпочинок.

Про це заявив народний депутат від "УДАРу" Валерій Пацкан в ефірі телеканалу Тві, передає прес-служба партії.

"Хвиля вже пішла - народ повстає проти свавілля міліції. Події у  Врадіївці, Святошино. Наступна акція може статися й  у Смілі, де також були неправомірні дій з боку правоохоронців", - зазначив Пацкан.

Він також наголосив, що більшість працівників правоохоронних органів не займаються захистом громадян чи розкриттям злочинів, а лише оберігають чинну владу від народу. "Переважно це ОМОН, "Беркут" та інші підрозділи, які створюють для того, щоби тримати людей у страху і захищати владу від громадян України", - підкреслив Пацкан.

Депутат також заявив, що фракція "УДАР" на наступній сесії Верховної Ради ініціюватиме ухвалення закону про поліцію європейського зразка. "Ми пропонуємо, щоби до робочої групи по цьому законопроекту увійшли представники громадськості, фахівці, генерали МВС у відставці, які є порядними людьми, щоби цей закон був прописаний на належному рівні", - наголосив Пацкан.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко мав би піти у відставку, а не втікати на відпочинок - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути