Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2013 11:38

Врадіївці дісталися Фастова. Вимагали зупинити торгівлю наркотиками

Врадіївці дісталися Фастова. Вимагали зупинити торгівлю наркотиками
Фото: vpoltave.info

Народний депутат від "Удару" Сергій Каплін, який бере участь в ході з Врадіївки, повідомив, що учасники вже дісталися Фастова та провели там акцію протесту.

Зокрема, учасники акції провели мітинг під стінами місцевої міліції. "Учасники акції, крім вимог щодо звільнення міністра Віталія Захарченка та переатестації правоохоронних органів, також вимагали зупинити торгівлю наркотиками у Фастові. Протестуючі навіть передали міліціонерам перелік місць, де торгують наркотичними речовинами", - сказав Каплін, передає Українська правда.

Він також повідомив, що до учасників ходи приєдналися ще декілька осіб з Врадіївки, Тернополя та Полтави: "Завтра ми плануємо дістатися Василькова, де о 17.00 відбудеться мітинг. Крім того, завтра, протягом дня, в наметі працюватиме моя тимчасова депутатська приймальня, куди зі своїми скаргами можуть прийти всі охочі".

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Жителі Врадіївки Миколаївській області 7 липня вирушили пішою ходою до Києва, де мають намір вимагати відсторонення Віталія Захарченка з посади міністра внутрішніх справ.

Учасники ходу планують 18 липня в Києві на Майдані Незалежності розпочати безстрокову акцію протесту.

 

Зараз ви читаєте новину «Врадіївці дісталися Фастова. Вимагали зупинити торгівлю наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути