пʼятниця, 03 березня 2023 13:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Задушив би цю тварюку" – Данілов порівняв Путіна з Гітлером

"Задушив би цю тварюку" – Данілов порівняв Путіна з Гітлером
Жодні компенсації не повернуть життя вбитих українців. Фото: eastnews.ua

Російська Федерація зазнає поразки і "рано чи пізно" змушена буде компенсувати усі втрати та збитки, яких вона завдала Україні.

Водночас про жодні мирні договори не йтиметься, категорично заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у інтерв'ю "РБК-Україна". Він нагадав, що вже існує договір між Україною та Росією, підписаний 31 травня 1997 року, якого РФ не дотрималася.

"Цей договір передбачав непорушність кордонів, закріплені принципи співробітництва, повагу до законів однієї держави до іншої. Однак зараз цей договір немає ніякої ваги. У них змінюється ситуація: встав цар не з тої ноги – і все, немає більше ніяких договорів. Що нам з ними підписувати? Ми можемо розмовляти з ними лише про те, що стосується питання компенсації збитків", – сказав секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи зможе РФ втягнути Китай у війну проти України – відповідь РНБО

Він додав, що росіяни мають заплатити за все, що накоїли в Україні: за власний рахунок та за рахунок своїх ресурсів. При цьому наголосив, що ніякі гроші та компенсації не повернуть життя вбитих українців.

"500 дітей, яких ці мерзотники-терористи вбили. Хто поверне їм життя? Як ми можемо виміряти життя дитини, яке забрав цей сучасний Гітлер? А хлопчика чи дівчинки без ручки, без ніжки? Я б задушив просто цю тварюку. Не домовлятися треба, а нищити. Вбивати ворогів, доки вони не підуть з нашої території", – зазначив Данілов, маючи на увазі російського диктатора та його армію.

Російський диктатор Володимир Путін не полишає спроб втягнути збройні сили Білорусі у війну проти України. Водночас самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко цілком розуміє наслідки такого кроку. У білорусів на сьогодні немає жодного бажання воювати проти українців. Україна належно це оцінює й, відповідно, не планує військових операцій проти Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «"Задушив би цю тварюку" – Данілов порівняв Путіна з Гітлером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути