середа, 10 вересня 2008 19:03

За яких умов уряд Тимошенко піде у відставку

За яких умов уряд Тимошенко піде у відставку
Протягом 1 – 8 вересня 2008 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське опитування громадської думки. Методом особистого інтерв"ю опитано 2035 респондентів, які мешкають в усіх областях України, в АР Крим та у м. Києві за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує 3.5% для показників близьких до 50%, 3,0% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%.

Відповідаючи на запитання "Чи буде, на Ваш погляд, за якихось умов виправданою відставка Уряду Тимошенко, і якщо так, - то за яких умов?", 48% сказали, що якщо Уряд не зупинить зростання цін, 31% – якщо буде доведено, що Прем"єр-міністр діяла всупереч національним інтересам, 25% – якщо Уряд допустить зростання ціни на газ з Росії, 24% – якщо Уряд не виконає обіцянку щодо повернення вкладів Ощадбанку СРСР, 21% – якщо Уряд не зупинить ріст корупції, 14% – у разі неспроможності коаліції БЮТ і НУНС приймати рішення більшістю голосів у Верховній Раді, 13% – якщо Уряд не виконає обіцянку щодо скасування призову в армію і переведення її на контрактну основу у 2008 році, 8% – якщо Прем´єр-міністр виступить проти зовнішнього євроатлантичного курсу України, який проводить Президент України.

17% відповіли, що відставка Уряду Тимошенко не буде виправданою ні за яких умов. 13% не визначились із відповіддю на це запитання.

Респонденти могли обрати декілька варіантів відповідей.

Зараз ви читаєте новину «За яких умов уряд Тимошенко піде у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути