середа, 05 вересня 2012 15:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"За Тимошенко стежать високопосадові збоченці" - "бютівець"

"За Тимошенко стежать високопосадові збоченці" - "бютівець"
Андрій Павловський каже, що міжнародні інстанції дадуть оцінку катуванням Тимошенко і винуватці будуть покарані. Фото: tsn.ua

На Юлію Тимошенко чиниться тиск з допомогою постійного нагляду відеокамер невідомого походження.

Про це Gazeta.ua розповів "бютівець" Андрій Павловський, коментуючи заяву "Батьківщини" про те, що три з шести відеокамер нібито не належать пенітенціарній службі.

"Зрозуміло, якщо в кімнаті Юлії Тимошенко з'являються якісь камери відеоспостереження, то вони ставляться не просто так, а безпосередньо працівниками пенітенціарної системи, охоронцями і слугують для психологічного тиску. Уявити собі жінку, за якою 24 години на добу слідкують камери...Це робиться, щоб зламати її волю. Не треба довго гадати, що це робиться за вимогою вищого керівництва, бо керівництво колонії навряд чи саме б до цього додумалось", - каже Павловський.

Водночас, політик не виключає, що відео з цих камер передається особисто президенту.

"Можливо, це робиться високопосадовими збоченцями, яким подобається стежити на хворою жінкою. Можливо записи передають особисто Януковичу, а він від цього отримує садистське задоволення — спостерігаючи, як страждає його головний конкурент. Саме тому вони її пригнічують і намагаються зламати. Янукович несе за ці катування особисту відповідальність", - додав він.

Павловський зазначив, що Європейська коммісія з протидії катуванням та Європейський суд обовязково дадуть цьому належну оцінку, а "покидьки, причетні до цього катування, будуть нести відповідальність, в тому числі і кримінальну".

"Нехай не сподіваються, що про це забудуть, як в 2005 році, коли їм все пробачили", - наголосив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «"За Тимошенко стежать високопосадові збоченці" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути