середа, 15 травня 2013 13:49

За намагання одягнути Колесніченка в гамівну сорочку активістку оштрафували на 51 грн

За намагання одягнути Колесніченка в гамівну сорочку активістку оштрафували на 51 грн
Активістку оштрафували за статтею "дрібне хуліганство". Фото: 24tv.ua

Шевченківський райсуд Києва оштрафував активістку Коаліції учасників помаранчевої революції Катерину Кобко на 51 грн за її спробу одягнути народному депутату від Партії регіонів Вадиму Колесніченку гамівну сорочку.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Голова правління КУПРу Сергій Мельниченко.

"Щойно Шевченківський райсуд міста Києва розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно активістки КУПРу Катерини Кобко за фактом спроби одягнути Колесніченка у гамівну сорочку, тобто похуліганити над ним. Катерині було інкриміновано ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), а саме настирне домагання одягнути на політика гамівну сорочку, ("смерительную" сорочку) про що він особисто написав у заяві, яку подав до правоохоронних органів. Таким чином, суд оцінив переймання активістки здоров'ям та душевним станом Колесніченка у грошовому еквіваленті, та присудив Катерині Кобко мінімальний штраф у розмірі 51 гривні", - написав він.

Мельниченко також наголосив, що таке рішення суду у КУПРі вважають несправедливим. Наразі адвокат Віра Михайленко, яка була сьогодні у суді, готуватиме апеляційну скаргу на постанову судду першої інстанції.

Зараз ви читаєте новину «За намагання одягнути Колесніченка в гамівну сорочку активістку оштрафували на 51 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути