четвер, 22 липня 2021 20:59

За часів Богдана в ОП забороняли коментувати теми Криму - Мендель

За часів Богдана в ОП забороняли коментувати теми Криму - Мендель
Пресслужбі ОП забороняли говорити про Крим. Фото: Кorrespondent

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що пресслужбі Офісу президента перші дев'ять місяців роботи забороняли говорити про Крим.

Водночас, комунікація на початку президентства Зеленського була невдалою. Про це Мендель розповіла в інтерв'ю Радіо НВ.

"Перші дев'ять місяців нашої комунікації в Офісі — це була повна катастрофа. Я постійно вказувала на те, що нам приходило дуже багато запитів, що ми мали давати нашу позицію. Але на жаль, був бан на те, щоби коментувати навіть найзрозуміліші, найзвичайнісінькі речі. Наприклад, так багато було питань про Крим. Чому нам забороняли говорити про Крим - незрозуміло", - розповіла Мендель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мендель, яка працює на каналі Ахметова, не захотіла називати його олігархом

З травня 2019-го до лютого 2020 року головою Адміністрації, а згодом і керівником Офісу президента був Андрій Богдан. Однак Мендель вказує, що забороняв говорити про Крим не він, а керівник інформаційної політики ОП, яким тоді був Кирило Тимошенко.

У своїй книзі Кожен із нас президент Мендель писала, що їй соромно за багато речей, які відбувалися при Богдані. Раніше вона заявляла про напружені стосунки з ним. А от Андрія Єрмака, який змінив Богдана на посаді, авторка у книзі називає "другою людиною в країні".

"Як прийшов уже новий голова Офісу, який надав комунікаціям усі інструменти і можливості, було складно. Однак нам вдалося дуже багато чого зробити. Я справді щаслива, що нам вдалося хоч якось вийти з тієї катастрофи комунікаційної, яка була створена спочатку", - зазначила Мендель.

Книжка колишньої прессекретарки президента Володимира Зеленського Юлії Мендель уже потрапила на полиці книгарень. Коштує від 190 грн. Над книжкою "Кожен із нас президент" іронізують у мережах – вигадали іншу назву й пропонують дописати кілька рядків. Жваво обговорюють і секрети роботи в Офісі президента, які опублікувала експрессекретарка.

Що ще пишуть про твір Мендель – у матеріалі Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «За часів Богдана в ОП забороняли коментувати теми Криму - Мендель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути