Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 19:34

За Януковича- президента діти вчитимуться в школі 10 років

За Януковича- президента діти вчитимуться в школі 10 років

Кандидат в Президенти України Віктор Янукович у разі обрання його главою держави обіцяє повернути систему десятирічної шкільної освіти. Про це лідер Партії регіонів заявив сьогодні під час зустрічі з представниками ділових кіл і громадськості Запорізької області.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, в своєму виступі в Запорізькому державному медичному університеті Янукович нагадав, що молодь - це майбутнє держави, і влада повинна створити такі умови, щоб наші молоді фахівці, закінчивши навчання, залишалися працювати в Україні.

Так, лідер "регіоналів" підкреслив необхідність створення гідної мотивації для працедавців, надання випускникам ВНЗ робочих місць, а також ефективного вирішення житлової проблеми, надання молодим сім"ям допомоги при народженні дитини.

Кажучи про економічну політику, яку планує проводити новообраний Президент України, Янукович розповів про першочергові кроки, які він і його команда зроблять щодо економічного розвитку країни, відродження промисловості, створення умов для малого та середнього бізнесу.

Лига

Зараз ви читаєте новину «За Януковича- президента діти вчитимуться в школі 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути